DIGITAL SIGNAGE SOLUTIONS

Creëer, publiceer en communiceer

Summit DIS biedt totaaloplossingen voor uw (eigen) Digital Signage netwerk. Bepaal zelf eenvoudig de inhoud van uw digitale boodschap / content via ons Digital Signage platform. Combineer onze displaytoepassingen, zoals beeldschermen, tablets, kiosken en smartphones voor een optimaal bereik van uw klanten, bezoekers, medewerkers en andere geïnteresseerden.

 

Gebruikmakend van de nieuwste technologieën leveren wij niet alleen fraaie Digital Signage - oplossingen, maar ook op úw project of omgeving afgestemde implementaties, content design, projectmanagement en beheer. Daarnaast ontwikkelen, bouwen én produceren wij project specifieke software & hardware oplossingen.

Highlights

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum startte in 2006 met Outdoor en Indoor Digital Signage, sindsdien is Summit DIS haar leverancier. De geïmplementeerde oplossing waarop dynamische content afspeelt, optimaliseert de begeleiding van de bezoekersstromen, verkort de wachttijden en informeert duidelijk de talloze verschillende nationaliteiten die het museum bezoeken.

Lees verder

Gemeente Rotterdam

In het bijzondere, door Rem Koolhaas ontworpen gebouw De Rotterdam is o.a. de Gemeenteraad van Rotterdam gevestigd. Voor een goede bewegwijzering en ten behoeve van haar eigen interne en externe communicatie heeft de Gemeente gekozen voor de oplossing van Summit DIS. De totale installatie beslaat meer dan 50 Corporate Communicatie beeldschermen en ruim 80 displays voor het zaalverwijzingssysteem

Lees verder

Wie zijn wij?

Summit DIS ontwikkelt en levert totaaloplossingen voor alle mogelijke Digital Signage omgevingen. Wij zijn een ‘full service provider’ en bieden, naast onze hardware- en software-oplossingen, ook alle voor een succesvol project van belang zijnde diensten aan. Hieronder vallen o.a. content creatie, installatie & training, operationeel beheer en ICT gerelateerde implementaties.

 

Sinds de oprichting van Summit DIS in 2003 zijn een groot aantal nationale en internationale Digital Signage netwerken op basis van ons hardware- & softwareplatform gerealiseerd. Gebaseerd op een goede, professionele samenwerking en het creëren van partnerschappen met de gebruikers van onze oplossingen, hebben wij langdurige relaties opgebouwd. Projectmatige aanpak én het vermogen te kunnen meedenken staan hierbij centraal.

 

Veel toonaangevende bedrijven, waaronder BENU apotheken, Shell, Van Gogh Museum, Heineken, ABN AMRO Bank, Vanderlande Industries en Accor Hotels, maken gebruik van onze oplossingen en zorgen er daarmee voor dat wij in méér 20 landen ruim 7.000 players operationeel hebben. Deze organisaties zetten onze Digital Signage al vele jaren succesvol in binnen hun respectievelijke omgevingen.

Adresgegevens

Summit DIS B.V.
Ekkersrijt 4607
5692 DR SON
The Netherlands

Tel: +31 (0)499 49 00 15
Fax: +31 (0)499 74 71 14
Email: info@summitdis.nl

Privacybeleid

Download hier ons privacy statement.